• elegantni-tržni-centar-sa-puno-ljudi-koji-prolaze.jpg
  • kafe-bar-aromatizacija-prostora.jpg

Profesionalna aromatizacija

Naša vizija je stvaranje revolucionarnih proizvoda i mirisa, koji približavaju potrošačima, blagotvorna dejstva eteričnih ulja, sa ciljem konstantnog ulaganja u dizajn i razvoj inovativnih proizvoda, koji će poboljšati svaki savremeni radni prostor. Predstavljamo vam najnovije tehnologije u ovom polju.

Smart Air Mini – Digitalni profesionalni osveživač

Smart Air mini predstavlja jedinstven,revolucionarni, ali i visoko estetski uredjaj koji funkcioniše digitalno.Mogu se osvežavati sve vrste radnog prostora, zahvaljujući velikoj raznolikosti mirisa.Mali, stilizovan i veoma moćan, poseduje izuzetne kapacitete…

Aerodifuzori

Tehnologija Aero Difuzije® predstavlja istinsku inovaciju u korišćenju tečnosti za osvežavanje vazduha u prostoriji kao i za aromaterapiju.

Uspeh i moć tehnologije Aero Difuzije® se ogleda u veličini kapljica koje se stvaraju kroz hladni sistem raspršivanja, stoga ponosno možemo istaći da nudimo najmanje kapljice dostupne na tržištu koje daju mirisima mogućnost dužeg zadržavanja u vazduhu i ujedno dosežu do najudaljenijih delova prostorija.

U dekorativnom smislu uređaj je osmišljen da se uklopi u unutrašnjost svakog prostora.

  • Dostupan je u 16 različitih boja za odabir u zavisnosti od uređenja vašeg prostora – U potpunosti programiran
  • Velika paleta vrhunskih mirisnih nota
  • Mogućnost aromatizacije od 100m2 do 10.000m2
  • Tehnička podrška i korisnički servis