Profesionalna aromatizacija

O Profesionalnoj aromatizaciji

Naša vizija je stvaranje revolucionarnih proizvoda i mirisa, koji približavaju potrošačima, blagotvorna dejstva eteričnih ulja, sa ciljem konstantnog ulaganja u dizajn i razvoj inovativnih proizvoda, koji će poboljšati svaki savremeni radni prostor. Predstavljamo vam najnovije tehnologije u ovom polju.

Profesionalna aromatizacija predstavlja mnogo više od samog širenja prijatnog mirisa u prostorijama.To je umetnost korišćenja identiteta brenda kompanije,reklamnih poruka,ciljne grupe i povezivanje istih sa aromom koja uvećava sve ove aspekte brenda.

Zašto profesionalna aromatizacija?

Miris može postati visoko efektivan u sredinama gde postoje drugi stimulansi čula, kao što su korišćenje svetlosti, zvuka i luksuznog okruženja, koji dozvoljavaju brendovima da uspostave dugotrajnu emocionalnu povezanost sa potrošačima.

Profesionalna aromatizacija osvežava i stvara osećaj prijatnog okruženja,želju da se duže zadržavamo u takvim prostorijama i povećava strpljenje kod potrošaća.

Smart Air

Kompanija Spring Air,svetski lider u profesionalnoj aromatizaciji prostora,predstavlja vam digitalni aparat Smart Air,namenjen za aromatizaciju i suzbijanje neprijatnih mirisa u višenamenskim objektima i prostorijama.Besprekorna digitalna tehnologija i moderan dizajn aparata,predstavlja jedinstveno rešenje za savremene potrebe trajne aromatizacije prostora.Osveženi objekti i prostorije omogućavaju Vama,Vašim klijentima,posetiocima i zaposlenima prijatne uslove boravka.Prijatan ambijent opušta Vaše kupce i produžava vreme boravka u objektu,a zaposlenima pruža kvalitetnije uslove rada.

Šta nudimo?

Spring Air vam nudi jedinstvenu kolekciju aroma visokog kvaliteta.Bazirajući satav naših mirisa na eteričnim uljima.U potpunosti poštujemo svetske standarde i proizvodimo ekološke mirise koji su u skladu sa životnom sredinom.

Arome

Velika paleta aroma i dugogodišnje iskustvo omogućava nam da izvršimo profesionalnu aromatizaciju prostora i objekata uvek u zavisnosti od vrste poslovanja i Vašeg ličnog ukusa.

Odor Absorber

Velika prednost Spring Air proizvoda je da svi mirisi sadrže u svom sastavu jedinstveni Odor Absorber koji ima funkciju neutralisanja već prisutnih mirisa u ašim prostorijama,kako bi se izbeglo mešanje postojećih sa izabranim mirisnim notama.Ovim je garantovan maksimalni učinak aromatizacije prostora i osećaj čistog mirisa.Odor Absorber je patentiran od strane kompanije Spring Air čiji smo ekskluzivni zastupnici,i kao takav je jedinstven na svetskom tržištu.

 

 

 

Smart Air Mini

Smart Air mini predstavlja jedinstven revolucionarni, visoko estetski uredjaj koji funkcioniše digitalno. Mogu se aromatizovati sve vrste radnog prostora, zahvaljujući velikoj raznolikosti parfema. Mali, stilizovan i veoma moćan, poseduje izuzetne…

Aerodifuzori

Tehnologija Aero Difuzije® predstavlja istinsku inovaciju u korišćenju tečnosti za osvežavanje vazduha u prostoriji kao i za aromaterapiju.

Uspeh i moć tehnologije Aero Difuzije® se ogleda u veličini kapljica koje se stvaraju kroz hladni sistem raspršivanja, stoga ponosno možemo istaći da nudimo najmanje kapljice dostupne na tržištu koje daju mirisima mogućnost dužeg zadržavanja u vazduhu i ujedno dosežu do najudaljenijih delova prostorija.

U dekorativnom smislu uređaj je osmišljen da se uklopi u unutrašnjost svakog prostora.

  • Dostupan je u 16 različitih boja za odabir u zavisnosti od uređenja vašeg prostora – U potpunosti programiran
  • Velika paleta vrhunskih mirisnih nota
  • Mogućnost aromatizacije od 100m2 do 10.000m2
  • Tehnička podrška i korisnički servis