Smart Air Mini – Digitalni profesionalni osveživač

Profesionalna kolekcija

Smart Air Mini – Digitalni profesionalni osveživač

Smart Air mini predstavlja jedinstven,revolucionarni, ali i visoko estetski uredjaj koji funkcioniše digitalno.Mogu se osvežavati sve vrste radnog prostora, zahvaljujući velikoj raznolikosti mirisa.Mali, stilizovan i veoma moćan, poseduje izuzetne kapacitete dezodoracije i osvežavanja vazduha.

Pozicioniran je na svetskom tržištu zahvaljujući svojoj modernoj tehnološkoj funkciji koja uređaju pruža jedinstvenu fleksibilnost u prilagodljivosti i beskrajne mogućnosti izbora.Funkcija spreja može biti prilagođena prema željama i potrebama.Korišćenje je jednostavno odabirom jednog od 22 prethodno instalirana programa.Ovaj aparat je veoma ekonomičan u pogledu trajanja baterija u poređenju sa drugim aparatima.Kombinuje lep dizajn sa malom veličinom, što ga čini najpogodnijim za moderne radne prostore.

Namenjen je za osvežavanje i suzbijanje neprijatnih mirisa u poslovnim objektima i prostorijama.Aromatizovane prostorije omogućavaju vama,vašim klijentima i zaposlenima prijatan boravak.Jedan Smart Air mini aparat može da osvežava oko 170m3 (50m2).

Zahvaljujući paleti od 90 mirisnih nota možemo da odgovorimo na potrebe i najmaštovitijih kupaca.Velika paleta aroma kao i dugogodišnje iskustvo nam omogućava da aromatizujemo vaš poslovni prostor,uvek u zavisnosti od  vrste poslovanja i Vašeg ličnog ukusa.

Spring Air je kreirao unikatne mirise osveživača koji sadrže prirodna eterična ulja.

 

Neutralizator neprijatnih mirisa

 

 

Velika prednost Spring Air osveživača je u tome što u sebi sadrže neutralizator neprijatnih mirisa.Njegova funkcija je neutralisanje već postojećih mirisa u prostorijama.Na taj način se izbegava mešanje prisutnih sa izabranim mirisima.Ovako je obezbeđen potpuni učinak aromatizacije prostora.

Odor Absorber je patentiran od strane Spring Air kompanije čiji smo ekskluzivni zastupnici i kao takav je jedinstven na našem tržištu.

Bazirajući sastav naših mirisa je na eteričnim uljima,u potpunosti poštujemo svetske standarde i proizvodimo ekološke mirise koji su u skladu sa životnom sredinom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikacije

Dimenzije:

20 x 8 x 8.5 cm

Težina:

0.3 kg

Napajanje:

2 baterije 1.5 v

Performanse:

do 50 kvadrata

profi_fotka

Arome

Osvežavajuća linija

Soft

Cotton

White Flower

Relax

White Orchid

Water Spa

Romance

Sunrise

Fancy

Fresh Blue

Delikatesne arome

Apple pie

Sweet Memories

White Chocolate

Vanilla

Home Made Cookies

Coffee

Caramel

Voćna linija

Pomegranate Delight

Scandal

Raspberry

Pinacolada

Peach Belini

Papaya grape

Orange

Mango Delicious

Fresh Mango

Grapes

Accai Berry

Citrus Valey

Parfemska linija

Adorable

Addiction

Bliss

Escape

Antisters

Breeze

Feelings

Impressive

Blue Velvet

Berberries

Secret

Venice

Posh

Passion

Cristal

Elegant

Femme

Specijalne arome

Sandalwood

Mint

Green Forest

Baby Powder