Boudoir Pillow Mist – Osveživač mekih površina

Kućna kolekcija

Boudoir Pillow Mist – Osveživač mekih površina

Budoar (od francuske reči boudoir – napućiti usne) predstavlja poseban deo prostora za stanovanje, elegantno namešten salon jedne dame koji joj služi za ulepšavanje i doterivanje. Danas se sav tadašnji raskoš sveo na toaletni sto u spavaćoj sobi, koji je damama dovoljan za njihovo „malo intimno carstvo glamura, mirisa i mode“.
 Da ne bi ostalo samo na tome, kompanija Spring Air vas poziva da osetite novo značenje reči budoar (boudoir) za ugodno, elegantano i podmlađujuće iskustvo, sa novim dodirom neznosti, kroz predivne tri arome naše budoar kolekcije.

Boudoir Pillow Mist sadrži dragocenu mešavinu prečišćenih eteričnih ulja, dobijenu metodom koja zadržava najveću koncentraciju blagotvornih svojstava biljke. Ublažava osećaj stresa, pomaže da se bolje spava, i odmornije budi za predstojeći produktivan i energijom ispunjen dan.
Vrhunski miris bez alergena koji stvara umirujuću atmosferu.
Aromatizuje prostor kada se nanese na tkanine: posteljine,zavese,peškire,mebl, itd. Ne ostavlja nikakve tragove i ne utiče na strukturu tkanine. Veliku prednost predstavlja i mogućnost korišćenja nakon peglanja

Dostupan u pakovanjima od 125ml I 15ml.

Arome

Cashmere

White Lotus Tea

English Lavander

profi_fotka